onsdag, januari 09, 2008

Någon som är förvånad?

Läser lite på hemsidan för radio sju och funderar över om någon ens höjer på ögonbrynet? Är det inte precis det här som man alltid har vetat om förekommer.
- En Calzone och en bilstereo tack.

Annars har veckan börjat ganska lugnt, not. Var på jobbet igår och det verkar som att intresset för A+ har ökat. 110 anmälningar redan, det finns en stor risk att det blir fullt. Synd om dem som inte får en plats trots att de vill.

Har årsmöte i UPGA på lördag. Vår nuvarande ordf, har låtit meddela att han inte ställer upp för omval. Vi får hoppas att det blir en ny frisk fläkt som tar vid, Manzura kanske?

Igår togs första spadtaget för det nya lagret i Ulricehamn. Skönt att det nu är klart. Om vi gjorde fel lär väl visa sig om några år när alla överklaganden är färdiga. Jag vet inte om jag är irriterad eller arg på personen som överklagade eller om jag tycker att det var ett bra beslut. I vilket fall som helt tycker jag det rä konstigt att han inte valde at göra det tidigare när vi fattade principbeslutet. Miljöpartister är väl som de är... Gröna av avund, haha.

Dagens låt " Bolland - You´re in the army now"

Inga kommentarer: