fredag, oktober 17, 2008

Living in a box

Sitter och sjunger med i Kraftwerks Home Computer. Är egentligen bakis men har väl inte riktigt velat inse det än. Hoppas på att en burk Coca Cola ska bota det. Var på loge igår med umpa umpa musik med tillhörande mat och dryck. Oktoberfest när den är som bäst.

Var i Falköping igår och spelade deras nya 9-håls slinga, det var en väldigt trevlig bekantskap, kan mkt väl tänka mig att åka dit igen. Gjorde bort mig på ett hål men spelade bra annars. Intressant att spela med två kollegor, man får lite distans till det man själv pysslar med på jobbet.

I ulricehamnspolitiken händer det annars inte så mycket, har kommunalråden semester kanske? Eller sker allt bakom stängda dörrar? Väntar fortfarande på vad som ska ske med besökscentrumet samt Lassalyckan.

Idag blir det golf med Benny Bung, böndernas kung från Sthlm. Måste ju träna lite innan resan. För övrigt är jag på ett lysande humör.

Dagens låt " familjen - Det snurrar i min skalle"

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas du får en trevlig resa och att de inte är allt för självklart vem som kommer vinna den här gången...även fast de blev en liten skräll i Kalmar då inte Benny vann :P fast du hade trott de..lycka till och hoppas du spelar hem segern...*håller tummarna*