onsdag, november 12, 2008

Konkurser

Ulricehamn verkar ha fått fnatt, en av våra lokala byggherrar vill fortsätta med sina betonghus nere vid sjön och blotta tanken på detta verkar reta upp både den ena och den andra. Kul är det i alla fall att någon vågar sticka ut hakan!

Annars är det ganska så lugnt inom politiken. Vi väntar på hur vi ska göra med järnvägsområdet, om det blir något besökscentra eller inte. Personligen kan jag tycka att det är dumt att lägga ut en massa miljoner på ett runt hus i dessa tider när man i stort sätt får in samma funktioner i stationshuset för en betydligt lägre peng. Nästa stora fråga är Lassalyckan men där verkar det stå helt still, konstigt.

Det verkar som att Sverige plötsligt har fått upp ögonen för att det inte går så bra för landets alla golfklubbar. I sportspegeln i söndags kunde man se och höra om detta och genom att googla "konkurs golf" fick man upp ett antal träffar som rör svenska banor. Nu senast Läckö golf som är en oerhört fin och bra bana. Jag tror personligen att vi inte har sett slutet än.

Dagens låt "Tiga - Down in it"

Inga kommentarer: