torsdag, december 13, 2007

Rapport från verkligheten

Äntligen ligger det lite snö på marken. Vaknade för några timmar sedan och det var ljust, Tänk om det kunde bli en vit jul. Det hade varit så mysigt. Det är inte samma sak att fira jul och se på Karl-Bertil när regnet smattrar mot fönsterblecket. Ska ta en promenad sedan och bara njuta. det gäller att ta vara på de tillfällen som ges.

Har sedan en tid tillbaka funderat på att ge mig in i en ny branch tillsammans med en kompis. Någon som kan hosta upp ett startkapital? En miljon eller två så är vi igång.

Idag är det dags för julfest och gruppmöte hos moderaterna i Ulricehamns kommun. Kl 18.00 i rådhuset. Alla medlemmar är välkomna. Jag tror personligen att vi blir lika få som vanligt. Politik är inte intressant, fast alla har åsikter till höger och vänster. Kom och gör just din röst hörd istället för att bara klaga.

Ulricehamn är sig annars likt. Förutom torgstallet då som har bytt skepnad. Var där igår och det kändes inte som vanligt, men jag tror man vänjer sig fort. Fler platser och förhoppningsvis bättre arbetsmiljö för de anställda. (Vad duktig och tråkig jag låter nu) Tycker det är kul att de satsar! Fler som gör det så är vi snart 25.000 invånare. Har åkt ett antal ggr på den nya delen av motorvägen till Borås nu och man vänjer sig fort. Synd att inte C och S var mer possitivt inställda förr. Då kunde vi ha haft moterväg hela delen för flera år sedan.

Dagens låt " East 17 - House of Love"

Inga kommentarer: