söndag, oktober 04, 2009

Happy Mondays

I gårdagens UT kunde man på insändarplats se att det snart är dags för val. En av de tyngre namnen i Centern i Ulricehamn valde då att gå ut och attackera moderaternas gruppledare. Man kan undra vad som ligger bakom detta, är det ett tamt försök att försöka flytta fokus på Centerns egna affärer eller vad är tanken? För inte kan väl personen i fråga tro att Götalandsbanan ska vara klar innan motorvägen till Jönköping. Här ligger ett av Centerns stora fel, de har svårt att fokusera sig på en sak i taget. Om vi hade varit överens om att få till stånd motorvägen hela vägen hade den kanske redan varit klar.

Imorgon är det dags för ännu ett kommunstyrelsemöte. Intressant att träffa sina alliansvänner efter måndagens fullmäktigemöte. Om jag ska vara helt ärlig känns det inte direkt stimulerande att gå dit, men jag kan ju bli överraskad. Kanske har man bestämt sig för att lägga all prestige åt sidan och istället arbeta tillsammans för att utveckla hela kommunen. Jag mejlade en alliansbroder från Centern för cirka två veckor sedan och har ännu inte fått svar, påpekade detta i måndags och fick en axelryckning som svar. Är det en alliansbroder? Är det så vi arbetar för att driva demokratin framåt?

Gjorde en liten sammanställning av mina arbetade timmar, det är dags för semester...

Dagens låt " Happy Mondays - Kinky Afro"

Såg förresten delar av Broder Danieldokumentären som gick på SVT. Den går att se på svt-play fram till den sista oktober. Missa inte det.

Inga kommentarer: