tisdag, december 08, 2009

Kris Kristofferson

Nyss hemkommen från möte med Europakorridoren. Ibland undrar man varför man åker iväg då det egentligen inte fattas några beslut. Men ibland kan det vara viktigt att bara synas, att vara med och visa att man vill vara delaktig. Att bygga nätverk kan i sig vara nog så viktigt, både för en själv och för det man arbetar för. Fick en hel del ny info om vad som är på gång och det känns som att framtiden kan bli väldigt spännande. Kanske får man tom uppleva en tågresa mellan Ulricheamn och Gbg innan man blir pensionär.

Ikväll är det styrelsemöte för den moderata Ulricehamnskretsen. Ska bli intressant att se hur upplägget för valet är tänkt och vilka frågor vi ska driva. Kurhotell står högt på min lista.

Fick en snabb dragning om Helsingborg av Renée Mohlkert som är Näringslivs- och marknadsdirektör där. Det var ord och inga visor, jag blev mycket imponerad och fick nästan lust att flytta dit. Det är skillnad på chefer i olika kommuner. Man kan ligga i Elitserien eller i korpen och Helsingborg har helt klart valt det förstnämnda. Frågan är ju vart vi vill befinna oss. Känns som att vi behöver utveckla vårt näringslivsbolag lite.

Dagens låt "The Hidden Cameras - Smells Like Happines"

Inga kommentarer: