fredag, april 16, 2010

Nästa Ulricehamn!

Det pågår en hel del intressanta projekt runt om i vår kommun. Det största just nu är Lasslyckan men snart börjar arbetet med Bronäs på allvar. Ett helt nytt bostadsområde med närhet till ett framtida resecentrum. Problemet är ju bara att allt kan te sig lite löjligt om det nu inte blir någon Götalandsbana. Nu gäller det att alla gör sitt yttersta för att driva på frågan. Från höger till vänster, från kommun till riksdag. Jag är aningen besviken på regeringen att de inte driver frågan hårdare. Förhoppningsvis händer det något snart...

Var inne på valmyndighetens hemsida idag. Nu har alla partier i kommunen lämnat in sina listor. Noterar snabbt följande. Många kvinnor som förstanamn, ett parti har valt att skriva ut ålder, sossarna har flest namn och SPI minst.

Väntar fortfarande med spänning på det slutgiltiga förslaget på vår framtida politiska organisation. Det verkar som att det just nu är en regelrätt förhandling som gäller. Tyvärr är informationsflödet aningen begränsat men det kanske är enklare att komma överens med stängda dörrar... Vem har sagt att demokrati är enkelt.

Dagens låt "Magnus Uggla - IQ"

Inga kommentarer: