tisdag, april 20, 2010

Rondellhund

Idag verkar det som att det hettar till i Ulricehamnspolitiken. Igår var det vi moderater som inte var med på tåget när det gällde Lassalyckan och idag var det Centern som valde att stå utanför. Man kan ju undra vad de är rädda för? De kanske har svårt att ta tuffa beslut? När det gäller Lassalyckan vill vi moderater satsa på verksamhet och inte på vägar och rondeller. Var sak har sin tid. Tydligen finns det olika åsikter inom alliansen i flera frågor... Skönt att vi har åsiktfrihet i vår kommun. Ska bli intressant att se om Centern får någon skit för att de inte röstar med alliansen. För när vi agerar på egen hand brukar det ju sluta med att vi hängs ut i pressen.

Gårdagens bolagsstämmor var ungefär lika intressanta som en bilaga i tidningen Land. Däremot bjöds det på information om bolagen och dess framtidsvisioner. Stubo´s VD går inte av för hackor, han har verkligen blivit varm i kläderna och ger ett väldigt bra intryck. Jag hoppas att man gör om formen för själva stämman till nästa år... Tänk om det mot förmodan skulle dyka upp en ny människa som var lite politiskt intresserad, han eller hon skulle ju ge upp direkt.

På jobbet är det tyvärr ganska lugnt. Vädret gör ju tyvärr att gräset på våra greener inte riktigt växer i den takt som vi önskar. Och tyvärr snöar det just nu... Misär.

Dagens låt "Gamma Ray - Rich And Famous"

Inga kommentarer: