onsdag, mars 22, 2006

Fridolin

Det har hänt något riktigt konstigt med mig. Har de sista veckorna börjat tycka mer och mer om den unge Herr Fridolin. Kan inte förklara varför och tycker att det är synd om det stämmer att han inte ska ställa upp i valet i år. Såg lite på tv:n innan och han är så fruktansvärt irriterande och småsävlig att jag inte kan sluta att lyssna...

Har ändrat mig angående dagens musikval. Dimbodius - Hands let go är dagens låt. Hade mer eller mindre glömt bort Marcus och det är synd. Ni som har missat honom kolla in www.dimbodius.com och lyssna.

Livet på landet har annars sin gilla gång. Politiskt känns det som om att hela kommunen står still och har så gjort sedan vi fick ett nytt kommunalråd. Var är vår starke man? Läser UT och ser att vi alla läsarna äntligen har fått en läsarombudsman! Men ärligt talat i en stad som Ulricehamns där de flesta känner varandra... behövs detta? Vore förresten trevligt att få en chefredaktör som har samma politiska färg som tidningen.

Såg dessutom på Debatt på svt igår. Rossana Dinamarca gjorde ju ett seriöst intryck, NOT! Och kan ngn vänlig själ förklara varför hon hade samma blus som på presskonferensen dagen innan? Känner lite som en modespion men jag kan inte låta bli att påpeka det. Tjänar dagens riksdagsledamöter så dåligt med pengar att de inte ens har råd att köpa lite mer kläder?

Inga kommentarer: