söndag, augusti 27, 2006

Vinden har vänt

Det verkar som att Petter har rätt ännu en gång. Gårdagens sifosiffror visar att blocken är väldigt jämna. Det kommer att bli ett spännade val, kul. Låt oss hoppas att vi går segrande ut ur striden... För det kommer väl att bli en strid? Eller är alla lika loja? Tyvärr känner jag att alldeles för många är för fega och att de inte vågar ta striden. Vad är de rädda för? Att bli av med sitt arbete eller vad? Man ska akta sig för politiker som lever på att just vara politiker, har en känlsa av att de inte vågar stå för ngt. Fast jag kan ha fel.... Se på han som låter som en sjukdom. Tassos Stafylikocker. Han står upp för HBT, bra jobbat.

I Ulricehamn är det relativt lugnt. Valstugorna är på plats och människorna sitter hemma. Jag har tydligen åkt att stå i valstugan någon vecka snart, måste kolla upp när det är och vilka dagar det är tänkt att man ska vara där. Återkommer med tider så att ni som kan o vill får komma ner o dricka kaffe o prata politik(golf, bärs & brudar). Var en sväng i jön igår, hade tänkt köpa skor o lite byxor. Inte då. Hittade inte ngt kul överhuvudtaget. Har dock handlat en hel del annat den här veckan, en jacka, två tröjjor samt två pikétröjor. Jag har ju som sagt världens bästa jobb där man kan gå i piké året om.

Ska åka till Portugal i november och spela golf. Är det ngn som har varit där och spela så kom gärna med reseberättelser. Annars är det inte några resor inplanerade, vill gärna till Kina men jag vet inte om pengarna räcker. Det finns annat som borde införskaffas, ny bil, ny tv, ny vinterjacka, ny garderob, nya skor, nytt köksbord, nya tavlor... listan kan göras lång.

På brudfronten är det väl som vanligt. Fortfarande singel så det förslår, har inte bytt hemnummer med ngn ny om man säger så.

Dagens låt " Depeche mode - Strangelove"

Inga kommentarer: