måndag, maj 10, 2010

Moderna politiker

Var handlar man plastpåsar, godis, film, tvättmedel, muggar och annat smått och gott? Jag kom i alla fall hem med den gula påsen. Skulle egentligen inte haft något men det går ju inte att låta bli. Gekås är helt klart det nya svarta.

I Ulricehamn händer intet nytt. Det känns som att någon har lagt den blöta filten på. Kan det vara så att allt stannar upp när våren är på gång eller bubblar det i maktens korridorer? Det känns att valet närmar sig eftersom att allt fler är på sin vakt. Jag tror att det kommer att vara väldigt lugnt ett tag framöver eftersom att ingen vill sticka ut för att riskera att förlora väljare.

I dagens pappersbilaga av BT kan man läsa om att politikerna i Borås nobbar chansen att få lära sig mer om hur man använder de nya sk. social medierna. Kan det måhända vara så att dagens politiker i Borås inte anser att det är värt att lägga ner tid på att lära sig nya saker eller är det så att de redan kan allt? I Ulricehamn har i alla fall ytterligare en politiker börjat blogga, synd att inte fler gör det. Noterar att vårt kommunalråds sista inlägg fortfarande är från den 30 mars. Om man bara läser hans blogg så kan man ju undra hur mycket som händer i Ulricehamn...

Dagens låt "Blur - For Tomorrow"

Inga kommentarer: