måndag, januari 10, 2011

Plus och minus

Idag var det första "riktiga" dagen på jobbet. Trots en del felsägningar och en viss nervositet genomförde vi tillsammans årets första kommunstyrelsemöte. Det kändes som ett lyckat möte där vi till och med höll tidsramarna. Det ska dock bli skönt när vi kan vara i en en lokal som är anpassad till oss och våra behov. Folkets hus är bra till mycket men kanske inte till ett modernt kommunstyrelsemöte.

Veckans höjdpunkt är annars just nu Morden i Midsomer. Skulle vara intressant att få reda hur många det är som har blivit dödade där under årens lopp. Men om jag ska vara helt ärlig tyckte jag nog att serien Bergerac var ännu bättre. Årets Hipp Hipp är däremot en besvikelse...

Dagens låt "Karl X Johan - Flames"

4 kommentarer:

Anna sa...

Efter lite googlande så, från SVT:"Om man räknar ihop samtliga mord som begåtts i Midsomer sedan serien startade och fram till säsong 13 är slut har 214 mord begåtts. Elva personer har dött på grund av en olycka, tio personer har tagit livet av sig och sju personer har, helt enkelt, dött en naturlig död."

Låter som en bra start på nya jobbet tycker jag!

Glitne sa...

Årets Hipp Hipp är allt annat än en katastrof. Nya karaktärer skapar utrymme för en bredare humor och de har möjlighet att testa grejer de inte provat förr.

En frisk fläkt tycker jag.

Här har du humor av toppklass: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=438 lyssna på MKN:s dokumentär Trollpackan.

Magiskt haha

Holmin sa...

Tänk vad google är bra... Många mord blir det. Synd att det bara är två avsnitt kvar.

Anna sa...

Fast serien fortsätter, om än inte med Barnaby utan en ny kommissarie. Nu ÄR ju Midsumer = Barnaby men vem vet, det kanske blir riktigt bra?