onsdag, april 05, 2006

Crazy horse

Mitt i veckan snackisen måste ju vara Anna Sjödins vara eller icke vara. Läste att hon passade på att åka till Frankrike och protestera lite. Hon borde nog hålla sig hemma och ta det lilla lugna istället för att hamna i ännu mer problem. Fast det klart, så pass bra på att tacklas som hon är har hon kanske inget att frukta av den franska polisen.

Såg att en moderat politiker hoppas av lite uppdrag. Tydligen hade inte skattemyndigheten gått med på hennes avdrag. Ursäkta? Men om de underkänner avdragen får hon väl bara betala. Vad är problemet, hon har ju inte direkt gjort en Marjasin...

I Ulricehamn händer det saker. Vi ska tydligen ta emot fler flyktingar och med tanke på hur arbetssituationen ser ut här och på antalet pizzerior som finns så kan vi ta emot flera hundra till. Helt ärligt, vad ska vi kunna erbjuda dem? Det är inte så att jobben växer på träd här snarare tvärtom. Fast det klart om de är företagsamma finns det en hel del tomma lokaler att fylla på Storgatan.

Har läst en del på Ali Esbatis hemsida. Skrev ett inlägg och fick svar. Jag svarade men antar att han ite vågade svara på det eftersom han raderade mitt inlägg. Han och några till raljerade om huruvida vänster- och högeranhängare är antisimiter eller inte och hänvisade till flamman.se och en undersökning som BRÅ hade gjort om ungdomarnas inställning i frågan. Han hävdade att edt var högermänniskor som var mest negativa. Jag kontrade om att undersökningen som han hänvisade till också skrev om att de mest extrema antisimiterna fanns bland muslimer och frågade då om de var moderaternas nya förstagångsväljare... Han är väl feg helt enkelt.

Dagens låt måste bara vara "Depeche Mode - The things you said"

Inga kommentarer: