fredag, februari 16, 2007

Tobak

Har funderat lite på reklamen/varningen som går på tv just nu om tobak. De visar en gammal svartvit sak som ska få oss konsumenter att välja bort tobak med hjälp av att doktorer förr valde camel. Förstår inte riktigt tanken bakom. Någon som kan förklara?

Det har tydligen varit fest i Södertälje. Det gäller att tänka på vad man stoppar i sig. En god tanke som blev lite fel, haha.

Internet är annars rätt kul. I Bt har man i veckan kunnat läsa en hel del om en rektor och hans uttalanden om tjejers kläder. Det finns saker att läsa om detta i diverse bloggar oxå. Här är en som inte är direkt positiv.

Veckan har varit rätt ok. Inte ett enda kvällsmöte, sååå skönt. Har dock funderat en hel del på jobbet och förhoppningsvis har bitarna trillat på plats. Bokslutet är nästan klart och det ser inte så illa ut alls. Resultatet blir nog aningen bättre än väntat, kul! Helgen blir nog ganska lugn. Har tänkt fixa lite hemma och ska umgås med lite vänner. Har en del som jag har försakat lite sista tiden, illa men jag hinner inte med. Ska försöka att bättra mig.

Dagens låt " Depeche Mode - Stripped"

Inga kommentarer: