onsdag, augusti 22, 2007

Bill & Golfbilen

På expressen.se kan man läsa om hur Bill Murray körde golfbil väldigt sakta inne i centrala Sthlm. Naturligtvis stannar polisen honom för att kolla om han är påverkad av alkohol. Det konstiga är inte att han körde golfbil utan att han körde sakta. Får nog ta och åka upp till Sthlm, det verkar ha hänt en hel del där sedan jag var uppe senast. Jag kanske tom kan ta en firmabilarna upp då det verkar vara ok att köra golfbil....

Såg dessutom att det höjs röster för att stoppa Tintin. Tydligen vill en förening som heter Afrosvenskarnas Riksförbund att alla bibliotek tar bort Tintin ur hyllorna. Ska man skratta eller gråta?

Dagens snackis måste väl annars vara artikeln i gårdagens UT. Som hot för att inte Nitta skola skall läggas ner svarar Ordf i Nitta IF, - Vi får väl gå ut och demonstrera. Lycka till. Han verkar inte ha tänkt på att skolan skall ha en viss kvalité och att man inte kan lägga precis hur mkt resurser som helt på en enda enhet. Varför skall centralortens klasser bestå av 30 elever och ute på landet av 15? Är det det mer rättvisst?

Dagens låt " Duran Duran - Rio"

Inga kommentarer: