lördag, augusti 04, 2007

Rullande stenar

Har precis som många andra läst och hört en hel del om gårdagens konsert på Ullevi. I Expressen får dem en 2:a och i BT en 4:a. Man kan ju undra om de var på samma konsert, eller är det måhända så att man redan innan konserten har bestämt sig? Jag har aldrig sett dem och efter att ha läst dagens tidningar verkar det vara lika bra...

Inom politiken i U-hamn händer det inte mkt. Kommunalrädet hade med en insändare i dagens UT där han svarade på oppositionsrådets kritik om kommunens planteringar och skötsel av parker, föga intressant. Man borde väl istället prata om de saker som är intressanta, motorvägen, nyföretagande och nybyggnationer. Fattar inte att de ens orkar kasta skit på varann hela tiden. Gör gemensam sak istället så att vi kan komma ngnvart!

En arbetsvecka går fort även om den inte riktigt är slut än. Har precis hjälpt våra veteraner att lotta en tävling som är på tisdag. Ca 100 startande "gubbar & tanter" från västsverige. Ska bli kul med lite folk på jobbet.

Stellan W har avgått från UnGK, inte en dag för tidigt. Frågan är väl dock vad som skall hända nu. Valberedningen har ett tufft arbete framför sig, hoppas de får tag i ngn som är vettig och som har hjärtat på rätta stället.

Dagens låt "Mr Mister - Broken Wings"

Inga kommentarer: