torsdag, september 03, 2009

Johan Vilde

Igår var det dags för demokratiberedningens första höstmöte. Ett bra och konstruktivt möte som förhoppningsvis gör att vi kan arbeta vidare för att göra Ulricehamn till en mer demokratisk kommun. Tyvärr hjälper inte organisationsförändringar om det inte finns en vilja att ändra sitt förhållningssätt. Man kan byta namn på saker och ting men om inte arbetssättet förändras spelar det ingen roll. Blev dock lite irriterad när man lägger 40 minuter av ett möte till att diskutera när man ska träffas nästa gång, misär.

Funderade lite på det där med att vara politisk vilde, därav titeln på blogginlägget idag. Kommer ihåg att jag läste Johan Vilde när jag var liten. Tydligen var det fler än jag som gjorde det. Första träffen på google.se har väldigt lite med min Johan Vilde att göra. Testa själv....

Daegns låt " Black Jack - Sista dansen" Är inne i ett stim av dansband just nu. Träffade en kompis i helgen som sa att det bästa han vet är att sista ensam och ta första groggen och lyssna på dansband.

Inga kommentarer: