onsdag, september 29, 2010

Anonymitet

Vad i tusan har de hållt på med i Göteborg egentligen? Det verkar ju som att hela staden sysslar på med fiffel och båg. Finns det någon som har rent mjöl i påsen? Ska bli intressant att se Uppdrag granskning ikväll.

Noterar att jag numera är så pass offentlig att det är ok att skriva insändare om mig utan att skriva under med eget namn. Det är väl så spelet fungerar...

Dagens låt "Olle Adolphsson - Trubbel"

3 kommentarer:

Bo Högborn sa...

Ja, så länge det inte handlar om personliga påhopp, kränkande eller förklenande omdömen, beskyllningar om brottslig verksamhet och liknande så är det i stort sett fritt fram. Att uttrycka besvikelse över en politiker som inte ställer upp som kommunalrådskandidat är alltså helt ok. Sen kan man tycka att det är justare att våga stå för sina åsikter, men många tycker det är känsligt. Jag tror det beror på att staden är så liten.

Holmin sa...

Och jag är naturligtvis helt ok med detta. Även om jag tycker att det är synd att en del väljer att dömma utan att ha hela bilden klar för sig. Jag förstår att man kan bli besviken om man nu vill se mig som ks-ordf. Allt har sin tid, frågan är om och när min kommer.

ingemarmpsjuharad sa...

Din bästa tid är nu........tadatdtatdtadaaaaa