söndag, oktober 01, 2006

Backstabber

En vecka i mitt liv går fort, för fort. Har fått gjort en hel del men det känns ändå som att det snart är dags att stanna til för att se vart man är på väg. Ibland känns det som att man bara hoppar på saker i farten. Tror att en veckas ledighet med god mat, gott vin o några bra böcker hade gjort susen. Ska se om inte det att lösa rätt snart.

Har spelat KM i foursome idag. Kul spelform. Vet dock inte om vi kom på tredje, fjärde eller femte plats. O helt ärligt så är det inte så viktigt heller. Det var mest trevligt att komma ut lite.

I Ulricehamn är det annars ganska lugnt. Var på hotellet i fredags, vi blev ungefär så onyktra som vi hade tänkt oss. Fick inte mkt gjort igår om man säger så... Var uppe tidigt och fikade på Gunnars men var tvungen att gå hem o vila efteråt. Man är inte 20 längre... Kommer iofs knappt ihåg hur jag var då. Har haft en tendens att enbart prata politik när jag är ute, flickor kommer i andra hand. Ingen bra prioritering, inte om man vill sova bredvid ngn dvs.

Ikväll är det sopranos igen, skönt med lite rutiner i livet. Speciellt de som kretsar kring tv. Är dock riktigt sur på svt som har lagt vita huset på fredagar, har inte sett ett enda avsnitt den hrä säsongen. Vad f-n håller de på med???

I veckan som kommer är min kalender ganska tom. Hoppas på en bra vecka med mkt trevligt sällskap ;-)

Dagens låt " Hellsongs - Run to the hills"

Inga kommentarer: