söndag, oktober 29, 2006

Easypar

Då var det snart dags för en ny vecka. Har roat mig med att surfa lite såhär på morgonkvisten och känner att det just nu inte finns några direkta måsten på internet. Spelar bara ett spel just nu. www.easypar.org annars är det mest slösurf som gäller. Kikar rint på lite bloggar och en snabbkik på blocket, idag fanns det en o annan rolig annons men inget som jag ville ha. Letar ju fortfarande efter ny bil men har nog insett att jag är för snål för köpa ngn just nu. Känner inte för att lägga sex- sju tusen på bil i månaden. Sååå kul är det inte.

Såg på nyhetsmorgon innan och blev glad över att Kim Wilde var med, ett klart lyft med tanke på vilka artister som har varit med innan. Mer 80-tals pumor som Sabrina, Mandy Smith och Samantha Fox, tack!

Expressen.se har valt att fronta med att Bamse fyller 40. Händer mao inte mkt i Sverige. Har mer eller mindre bestämt mig för att köpa ännu färre lösnummer av den tidningen. Den är riktigt, riktigt kass. En kul blogg är http://www.crusoe.se/blogg/, läs den om du inte har gjort det innan. En och annan klockren kommentar.

Dagens låt" Tears för fears - Shout"

Inga kommentarer: