fredag, januari 15, 2010

Catch the fox

Då var det återigen fredag och det är dags att sammanfatta veckan. Värst just nu måste väl ändå vara Haiti, det känns som att det kan bli väldigt tufft för landet att komma tillbaka eftersom de inte direkt hade en utveckling innan katastrofen. När invånarna väljer att börja plundra redan dag 1 känns det inte speciellt stabilt.

Läste på Svd att det går utför för Centern. Innan har det ju varit Kd som varit och tassat kring 4 procent men nu verkar det som att Maud måste ta tag i sina väljare. Med tanke på att allt färre bor på landsbygden borde ju deras väljarunderlag minska. Satsningen på Stockholm och Stureplanscentern verkar ju snarare ha skrämt deras gamla väljare. Jag har svårt att se att Mjölkbonden Bengt-Anders 63 år känner stort förtroende för dessa herrar och damer. Nästa vecka ska tydligen Maud vara med i Antikrundan, kanske går det uppåt då? Finns även en bra artikel på expressen om samma sak.

I Ulricehamn väntar vi på nya siffror rörande Lassalyckan. Ska bli väldigt intressant att se vad vi kan få för våra pengar. Jag hade gärna sett att det blev ytterligare en isyta och en bra fotollsanläggning. Det finns många åsikter om vad vi ska eller inte ska satsa på men här tror jag att det är väl investerade pengar. Det gäller bara att vin inte ska betala några överpriser för det vi vill ha.

Dagens låt " Scooter - Stripped" Kan möjligtvis vara en cover på världens bästa låt någonsin. Den 26 januari är det dags att se orginalet live.

Inga kommentarer: