onsdag, januari 20, 2010

Partiledardebatt

Efter att ha sett stora delar av dagens partiledardebatt slår det mig att Reinfeldt bara blir bättre och bättre. Han har växt in i rollen som statsman och slår de andra med hästlängder. Han visar en ödmjuk sida där han inte har alla svar och medger att allt inte blir perfekt med en gång.

Peter Eriksson. Ja du, vad ska man säga. Platt fall. Jag kan inte förstå varför de väljer att skicka fram honom istället för Maria Wetterstrand. Fast det klart det gör ju inte oss i alliansen något.

Mona Sahlin är en annan kul figur. Vet hon ens vad hon pratar om? Det känns som att hon lever i en bubbla där Sverige inte påverkas av yttervärlden. Floskler och tomma ord är hon däremot väldigt duktig på. Synd att hon inte berättar vad de tre rödgröna vill göra och framförallt hur de vill göra det.

Igår hade vi gruppmöte inför måndagens fullmäktigemöte i Ulricehamn. Jag tror att vi kom fram till en väldigt bra ståndpunkt när det gäller ersättningen av Uifstugan och marken däromkring. Nu gäller det bara att sälja in detta i hela alliansen. Självklart ska vi från kommunens sida betala för oss när vi köper hus och mark, annat vore skamligt. Men frågan är ju om vi verkligen ska bygga nytt åt någon annan, är oerhört tveksam till detta.

Dagens låt "Sandra - Everlasting Love"

Inga kommentarer: