onsdag, augusti 04, 2010

Valmanifest

På lördag smäller det. Reeperbahn, Jakob Hellman, Alphaville, Ultravox och Howard Jones. Går det att misslyckas med en sådan uppställning?

Det är med stort nöje jag surfar runt och läser lite olika bloggar. Ibland hittar man ett och annat guldkorn som fångar ens intresse. Det finns naturligtvis en hel del strunt också men vem är jag att kritisera det? Läser på vårt kommunalråds blogg att Centern har tagit fram det bästa valmanifestet någonsin, skam vore väl annat. Syftet med politik är väl ändå att göra saker och ting bättre? Ska bli intressant att läsa deras manifest för att se om kritiken mot Stureplanscentern har fått något gehör. Vi i alliansen behöver ett starkt Centerparti om vi ska kunna behålla regeringsmakten i Sverige. Därför är det oerhört viktigt att de gör ett så bra val som möjligt. Jag önskar dem lycka till med sin valrörelse!

Detta gäller ju naturligtvis även KD och Fp. Läser på Dagens Nyheters sida att Björklund har gjort ett nytt utspel. Man kan undra vad han tänker på? Ibland gör i alla fall jag det. Burka eller inte burka känns dock inte särskilt liberalt...

Dagens låt "Alphaville - Leben Ohne Ende"

Inga kommentarer: