fredag, december 15, 2006

Schhhhh

Låg i sängen imorse och såg på en intervju med Calle B, han är en rätt skön snubbe. Lagom dryg och oerhört kompetent. Han dödade intervjun med Porseryd totalt, tror inte att alla har förstått riktigt hur bra han egentligen är.

Har kommit igång med mina julklappsinköp nu, har några kvar men förhoppningsvis skall detta vara klart innan måndag. Tänk att vara färdig med flera dagar kvar, jag som brukar köpa det sista kvällen innan. Har faktiskt tänkt till en hel del detta året. Hoppas att folk bli glada.

Stormötet igår var bra, alliansen är nu överens och det blir en gemensam presskonf senare idag. Hoppas bara att alla står för vad de lovat nu. Besparingar och strukturförändringar i skolans värld är inte lätt. Våra politiker ska ha en eloge för att de står på sig, det är inte lätt att ta obekväma beslut som "drabbar" människor.

Hittade en skön snubbe på nätet idag. Han är nog allt jag inte är. Se bara på bilden och läs lite av hans inlägg. Kan man vara mer tråksosse? Hans utlägg om Turkiet slår det mesta...

Inga kommentarer: